Тур Гайворонською вузькоколійкою передбачає подорож найдовшою вузькоколійкою в Європі, культурно-мистецькі заходи від Гайворонської громади, благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, домашні смаколики та гарячий обід під час мандрівки.

Головною родзинкою заходу буде паровоз Гр-336 (1951 р.). У складі потягаа будуть також 4 старовинні пасажирські вагони Pafawag (1958-1960 рр.). До речі, в ньому знімалися відомі історичні телесеріали.

Маршрут складатиметься з двох частин:

мандрівка зі станції Гайворон на станцію Хащувате і зворотно,

рейс Гайворон – Бершадь – Гайворон.

Квитки на ретро-поїзд доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-ботах Укрзалізниці та в касах вокзалів.

Шукайте поїзди сполученням:

№921 Гайворон – Бершадь та № 922 Бершадь – Гайворон,

№924 Гайворон – Хащувате та №923 Хащувате – Гайворон.

Вартість квитка на ретро-поїзд в одному напрямку – 134 грн для дорослого та 100 грн для дітей до 14 років.

Для зручного доїзду до початкової точки та повернення додому, призначено також курсування безпересадкових причіпних вагонів сполученням Київ – Гайворон та Львів – Гайворон.

Відправлення поїздів з Києва та Львова ввечері 22 березня, з Гайворона назад – ввечері 23 березня. Квитки на трансфер також вже доступні у продажу на офіційних веб-ресурсах Укрзалізниці.

Організовано також і власний трансфер автобусом з Києва. Виїзд зі столиці 23 березня о 06:50 з Теремків, о 17:30 виїзд з Гайворона на Київ. Бажаючі приєднатися до трансферу з Києва можуть звертатися на пошту: club@dobre.club.