В ніч на 10 березня у межах Вінницької області протиповітряна оборона збила ворожі цілі. Уламки впали та спричинили пожежу на одному з об’єктів.

Про це повідомив начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

“Цієї ночі на Вінниччині внаслідок роботи ППО уламки пошкодили об’єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. Станом на 06:30 пожежу ліквідовано. Постраждалих немає”, – йдеться у повідомленні.

У Калинівці зазначили, що інцидент стався на території їхньої громади. Мешканців просять не поширювати фото та відео події у соціальних мережах.

“Під час повітряної тривоги цієї ночі в громаді гучно. Внаслідок роботи ППО, уламки пошкодили об’єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. На місці події перебувають Калинівський міський голова та керівники відповідних служб. Ліквідовуються наслідки пожежі. Загрози для життя мешканців громади немає”, – вказано у повідомленні Калинівської міської ради.

У звіті Повітряних сил ЗСУ зазначено, що 10 березня окупанти ударили чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині і Донеччині та 39 «Shahed». В результаті бойової роботи збито 35 «шахедів» у межах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Вінницької, Київської та Житомирської областей.

Нагадаємо, схожа ситуація сталася 8 лютого. Тоді також повідомляли про пошкодження одного з об’єктів біля Калинівки.