Він вважає, що її хоче використати на виборах одна із партій для підкупу виборців.

Громадський активіст та блогер Андрій Гайдай оприлюднив резонансне повідомлення: в одній із шкіл Вінниці начебто зберігається вже два роки гуманітарна допомога.

– Тут підгузки, ми­ло, шампуні, дитячий одяг, — повідомляє А. Гайдай. – І багато чого ще.

Громадський активіст підозрює, що вже 2 роки ця допомога від ООН зачинена під сімома замками. Її тримають для того, щоб роздати на виборах від однієї із політичних сил.

Ось що повідомив А. Гайдай:

– Вже 2 роки люди, що тікали від війни, не можуть отримати нічого, бо влада готується це все роздати під вибори?

Кому війна, а кому мати рідна?

І я впевнений, що ця школа — одна з десятків, де ховають допомогу від наших міжнародних партнерів.

Зараз мене хочуть зробити злочинцем, тому що директорка цієї школи подала на мене заяву про вчинення злочину. І тепер ціна цієї правди може коштувати 5 років мого ув’язнення.

Я хочу, щоб цей допис також прочитали наші міжнародні партнери і вжили негайних заходів з припинення використання гуманітарної допомоги в політичних цілях.

Та сама зафільмована гуманітарка?

Тому що ні для кого не секрет, що у місті Вінниці функціонує створений владою координаційний гуманітарний штаб, на якому постійно піаряться відомі особи. А гуманітарна допомога запаковується в брендовані пакетики з логотипом партії.

Також офіційно зазначаю: мені систематично надходять погрози, а тиждень тому взагалі виявив невідомого чоловіка, який, використавши код домофону, зайшов у мій під‘їзд, на мій поверх і просто стояв біля моєї квартири.

Усі погрози я пов’язую виключно з моєю публічною діяльністю. Не виключаю, що після цього допису вони можуть бути втілені в життя.

Тому ВКОТРЕ звертаюсь до правоохоронних органів: забезпечте захист моєї родини.

Кожне написане мною слово я готовий підтвердити, у разі виникнення необхідності — встановити правду відповідними державними органами США».

Далі текст дублюється англійською. Невдовзі блогер опублікував другий пост. У ньому повідомив, що влада дала своїм ручним «журналістам» команду «фас». І вони вигадали, що він ходив і вимагав з когось $1000.

У статті написано, що є запис розмови.

Автор цього гівновкиду (як головний редактор «жовтухи») Игорь Заиковатый.

- Ну так ось, даю часу до 14:00 викинути в мережу цей запис, де я з когось щось вимагаю за «вирішення ситуації» по гуманітарній допомозі.

Ви що, взагалі йо*нулись — таке придумувати? Так, Ігоре? Намагаєтесь на двох стільцях всидіти?

Ой не сподобається це деяким людям…

Ну це вже буде в наступному дописі після 14:00, якщо ви або не викладете обіцяний аудіозапис, або не зітрете нахерпридумане «сенсаційне» розкриття мене + вибачитесь окремою статтею на вашому «ресурсі».

Ми спробували зайти за посиланням на цю статтю. Але її не виявилось. То що — точно згаданий Ігор злякався Андрія?

Події відслідковуємо разом.

Андрій Власенко