В неділю нагородили орденом “за вірність і мужність” архімандрита Єразма.

Ця нагорода дана за конкретні вчинки. о. Єразм разом з отцем Володимиром Нікітенком з афганського храму в Черкасах продовжують поминати далі білокукольного терориста Кирила Гундяєва.

Тепер отець Єразм отримав свій значок як великий стоятєль за істину. А по суті, за те що відданий ідеалам трієдінай русі та іншого ватно- православного шлаку.

Знаєте як це виглядає зі сторони?

По суті, митрополит Феодосій вкотре відправив Блаженнійшому Онуфрію наступне повідомлення: «Ваше Блаженство! Ми пакі і пакі плюємо на вас разом з вашою Феофанією. Ви – кріптораскольнік. І скільки б ми не плювали, Ви стільки ж разів утретеся і нам за це нічого не буде. Ми вас не поважаємо і не боїмося, і нам чхати на послух Вам і на послух Церкви. Єдиний, кому ми будемо залишатися слухняним- Його святійшєство Кирил Гундяєв».

Окрім того тепер від єпархіального управління до собору вікарія єпархії єпископа Антонія супроводжує кавалькада іподияконів. Це було особисте розпорядження митрополита Феодосія. А знаєте чого? Тому що мучениками за рускій мір маєте бути ви, прості смєрди і прості священники, а оці небожителі на ваших поламаних ребрах будуть нити в ООНах про ганєнія і прітєснєнія.

До речі, після того, як на Різдво записали, як Феодосій поминає патріарха, на дверях собору появилася табличка про заборону зйомок у храмі. Щоб можна було спокійно поминати Гундяєва і за це нічого не було?
Клірик Андрій Пінчук