Одинадцятий рік на території України триває війна, розпочата російським агресором, – постійне протистояння життя і смерті… Ми рахуємо дні війни і не встигаємо оговтуватися від втрат… Кожного місяця, тижня Барська громада зустрічає «живим коридором» загиблих Героїв чи вшановує роковини їх світлої пам’яті. Ми втрачаємо рідних, друзів, знайомих… тих, у кого попереду мало бути довге щасливе життя, але вони віддали його за Батьківщину, за кожного з нас…

5 березня 2024 року в ході виконання бойових завдань в Донецькій області, вірний військовій присязі, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, від поранень отриманих в результаті мінометного обстрілу, загинув навідник штурмового відділення, солдат БОДНАР Олександр Віталійович, 1972 р.н., житель с. Ялтушків.

Олександр завжди точно знав, за що воює і за що ладен покласти своє життя: за свою родину, за свій дім, свою країну.

Він міг жити і насолоджуватися життям, але пішов зупиняти цю рашистську чуму, яка вдерлася на нашу землю… Та замість омріяної Перемоги – його остання дорога буде вистелена прощальними квітами і зрошена гіркими сльозами…

Залишивши земне життя і приєднавшись до Лицарів Небесного Війська, наш Герой продовжить жити у серцях всіх українців, які завдячують йому своїм життям.

Від імені усієї громади висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Воїна Світла. В цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голову в глибокій скорботі. Уклінна дяка воїну-захиснику Батьківщини!

Вічна пам’ять і слава Герою Олександру! Спочивай з миром, хоробрий Сину України!

Про втрату повідомляє Барська ТГ