Незабаром у РФ буде достатньо FPV-дронів, щоб атакувати кожного українського солдата на передовій.

Як передбачає військовий ЗСУ на псевдо “Флеш”, за такої умови кожен український солдат з імовірністю 99% загине, тому що в чистому полі проти FPV вижити неможливо.

В окупантів достатньо дронів, щоб вражати і техніку, і бліндажі з окопами.
А за чотири-п’ять місяців у росіян їх буде ще більше. Стільки, щоб атакувати кожного українського солдата на передовій, прогнозує військовослужбовець, фахівець у галузі радіотехнологій Сергій “Флеш” Бескрестнов.

Він зазначив, що на початку війни в РФ виробництво FPV-дронів було налагоджено так, що вони ними могли атакувати тільки техніку і якісь важливі об’єкти. За його словами, зараз ми перебуваємо в тій стадії, що в окупантів достатньо дронів, щоб вражати і техніку, і бліндажі з окопами, а через чотири-п’ять місяців у росіян буде достатньо FPV-дронів, щоб атакувати кожного українського солдата на передовій.

За його словами, за такої умови кожен український солдат з імовірністю 99% загине, тому що в чистому полі проти FPV вижити неможливо.

“Наша морська піхота в Кринках уже сидить під землею, це на нас чекає в найближчому майбутньому по всіх фронтах – наша піхота буде перебувати під землею”, – заявив він.
Тому зараз надзвичайно важливим залишається нарощування виробництва власних дронів та засобів радіоелектронної боротьби.