Інтрига з генералом-професором, донедавна головним військовим хірургом МО ЗСУ Андрієм Вербою розвіялась. Він свою кандидатуру не подав. МОЗ затвердило 6 кандидатів. Кого допустили?

Міністерство охорони здоров’я України за результатами за­сідання затвердило кандидатури О.В.Власенка, С.І.Жук, О.М.Комар, В.О.Тихолаза, В.В.Петрушенко та А.І.Семененка. Всі мають звання професора.

Інші кандидати, яких називали, зокрема генерал, військовий хірург А.Верба, експроректор Алла Гаврилюк, доцент Тетяна Супрунова не вказані. Всі кандидати, як засвідчує комісія МОЗ, на посаду ректора Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова (далі — Університет), відповідають вимогам законодавства.

А ви як вважаєте? Адже скандали з плагіатом, судами з
НАЗЯВО і навіть отримання всеукраїнського титулу «Фальсифікатор року» однією із кандидаток мали б насторожити.

«33-й» і далі обіцяє вам вис­вітлювати правду про вибори у вузі, який був одним із найкращих в Україні і де підготували десятки, якщо не сотні тисяч медиків для України та більш як 100 країн світу.

Нас попросили про це представники вузу і громадськості, воїни з передової.

Отож повідомляйте факти про порушення виборчого процесу, зловживання, свої роздуми, судження мені в особисті та під текстом, на електронну адресу редакції. Будемо висвітлювати.

Зрозуміло, що переможе той, кого заслуговує цей вуз, але ми, як демократичний ЗМІ, допоможемо донести правду про виборчий процес та його кандидатів. І гарантуємо висвітлення програм та інтерв'ю на рівних умовах.

Підключайтесь усі, студенти, викладачі, випускники, громадськість. Обговорюємо разом на сайті, в газеті, інших медіаресурсах «33-го». Буде цікаво.

З повагою – ваш «33-й»