До Миколи на випускний приїхала кохана. А стала ще й нареченою.

Випускник Вінницького вищого професійного училища департаменту поліції охорони освідчився своїй дівчині. Хлопець давно мріяв попросити руку та серце коханої, але хотів, щоб це був сюрприз і вона ні про що не здогадалася.

Про це розповіли «33-му» керівники закладу:

“Декілька днів тому до колективу училища із цікавим проханням звернувся слухач навчального закладу Микола Вишемірський. В історії училища таке відбувається вперше, тому працівники закладу були лише раді допомогти організувати таку світлу та щасливу подію. Оскільки найближчими днями планувався випуск за участі Миколи, а його друга половинка збиралася на нього приїхати, тому вирішили, що сюрприз буде саме у цей день”, – йдеться у повідомленні.

Спочатку поліцейського офіційно запросили до слова, а згодом до нього підвели і його кохану. Там він з квітами у руках виголосив: “Ти вийдеш за мене?” – на що дівчина відповіла: “Так, так, так!”.

“Вітаємо молоду пару з цим прекрасним та важливим днем! Нехай ваш серйозний та спільний крок приведе вас до справжнього щастя і великої любові! Бажаємо ніколи не сумніватися один в одному і зуміти створити міцну, чудову і дружню сім’ю!”, – поділись у закладі.

«Ми разом творимо кохання» – під такі слова пісні освідчувався Микола. То творіть його завжди під мирним небом незалежної України.