22 березня під час повітряної тривоги ворог атакував Вінниччину. Є влучання. 

Про це повідомив начальник вінницької ОДА Сергій Борзов.

“Ворог застосував гібридну тактику БПЛА і крилатих ракет. Є влучання в об’єкт критичної інфрастуктури”, – йдеться у повідомленні.

Повітряна тривога тривала у Вінницькій області з 00:22 до 06:57.

Деталі уточнюються…

Є жертви та постраждалі внаслідок ракетної атаки по Хмельницькому 

Більша частина міста без електроенергії, досі не їздять тролейбуси

За попередньою інформацією, є влучання у мікрорайоні Дубове.

Фото: glavcom.ua

Є потрощені квартири, вибиті вікна та вирви від ворожого влучання.

Пошкоджені обʼєкти інфраструктури.

Як відомо, зранку 22 березня російські війська розпочали масштабний обстріл території України, що призвело до оголошення повітряної тривоги по всій країні.

Унаслідок ворожого обстрілу з численних видів зброї у низці українських міст пролунали вибухи, зокрема, у Дніпрі, Запоріжжі, Харкові, Хмельницькому та інших. У деяких містах зникло світло. На Вінниччині окупанти атакували об’єкт критичної інфраструктури. Крім того, росіяни вдарили ракетами по об’єктах енергосистеми Сумщини.

У Хмельницькому після ракетного обстрілу російськими терористами, тривають рятувальні роботи. «Чергова атака ворога по Хмельниччині. Пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури, житлові будинки. Всі служби працюють, – написав перши заступник начальника Хмельнциької ОВА Сергій Тюрін. – На жаль, маємо поранених та 1 загиблу. Під завалами шукаємо людей…».

Нагдаємо, сьогодні, 22 березня, росіяни знову атакували України ракетами різного типу. На Хмельниччині, як і на Вінниччині, тривога тривала майже шість годин – із 1:01 ночі до 7 ранку. За цей час в області було чути вибухи. Зокрема, і в Хмельницькому. «Внаслідок ранкових терактів у Хмельницькому є загиблі і поранені серед цивільних. Пошкоджено житлові будинки й об’єкти інфраструктури», – повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Через наслідки ворожої ракетної атаки на тролейбусних маршрутах частково в Хмельницькому сьогодні курсуватимуть автобуси.

Відео: glavcom.ua