21-22 березня 2024 року Волонтерський центр імені Олександри Бурбело при Вінницькому національному технічному університеті та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Струна на арфі України» організували 53 поїздку до бійців з благодійною допомогою.

Дякуємо Вікторії Войтко та Анатолію Кучеру, які організували поїздку, зібрали та передали волонтерську допомогу бійцям 70 батальйону 101 бригади на фронт.

Передали воїнам засоби радіоелектронної боротьби, антидронові сітки, спеціалізоване військове спорядження, продукти харчування, ліки, медичні та гігієнічні засоби.

Висловлюємо щиру вдячність Світлані, Віктору, Павлу і Миколі Телішевським за постійну потужну допомогу нашим воїнам, за фінансову допомогу й придбання спеціалізованого військового спорядження, а також за передані продукти харчування.

Вдячні щиро Антоніні Петренко, Наталії Горовенко та її синам Кості і Богдану, усім волонтерам – Дубовецьким Бджілкам з села Дубовець Немирівської міської громади Вінницького району за виготовлені й передані для наших захисників згущене молоко, м’ясні консерви і тушковане м’ясо.

Вдячні щиро Спілці Ветеранів АТО (м. Ладижин Вінницької області) та Ірині Зеленецькій за передані для бійців антидронові сітки.

Дуже дякуємо волонтерам Комунального закладу «Вінницький ліцей №19», активістам громадської організації «Надійний тил», вчителю Віктору Могучу, вчителям і учням ліцею за передане спеціалізоване обладнання і смачну випічку, яку готували учні ліцею.

Велика подяка Андрію Книжнику та БО «Міжнародний благодійний фонд Українського Козацтва «Сприяння підвищенню обороноздатності України» за передані продукти харчування, овочеву консервацію, варення, м’ясні й рибні консерви, копчену рибу, а також за передане спеціалізоване військове спорядження.

Щиро дякуємо Оксані Крючковій та волонтерам з Козятина Хмільницького району Вінницької області за передані продукти харчування й смаколики.

Висловлюємо щиру вдячність за фінансову підтримку, надану для придбання потрібного військового обладнання, Богдану Чухну, Олександру Голованю, Петру Боднару, Аліні Чан, Михайлу Бурбелі, Ірині Хазівалієвій, Владиславі Шевчук, Світлані Яремко, Оксані і Руслану Заблоцьким, Анатолію Комісаренку, Наталії і Сергію Білим.
Збирати волонтерську допомогу, як завжди, нам допомагала вівчарка Баді.

Все буде Україна! Разом до Перемоги!

Володимир Бевз