Олег має чималу фільмографію. Знають його, як сценариста. А ще він запам’ятався українським глядачам своїми блискучими ролями у “Дизель шоу”. Варто зазначити, що після трагічної загибелі зірки шоу Марини Поплавської, актор вирішив покинути проект.

З початку повномасштабного вторгнення рашистських окупантів Олег Іваниця приєднався до лав ЗСУ. Актор воює із позивним Дієз. Розповідає, що спочатку було важко, але згодом адаптувався. Не раз побував на нулі в найгарячіших точках східного напрямку.

Розлучений актор має двох дітей від першого шлюбу. Довгий час уникав серйозних стосунків із шанувальницями. А з початком повномасштабної війни щось різко змінилося. Познайомився з жінкою на сайті знайомств. Вони якийсь час спілкувалися, а потім зустрілися. Актор розповів, що, вони відразу одне одному сподобалися. Тому незабаром Іваниця освідчився своїй коханій.

“Пропозиція руки і серця – це було так: “Слухай, може одружимося?”. Мені важливіше, щоб були стосунки теплі, конструктивні, ніж формальні. Щоб це були дійсно щирі почуття”, – каже Іваниця. Весілля зробили скромним. На церемонії були присутні лише він, кохана Лана та його мама. Після офіційної частини вони вирушили в ресторан, де випили шампанське.

“Весілля, це так голосно сказано. Були я, Лана, моя мама і людина, яка займалася зйомками. Ось ми втрьох зайшли, розписалися, пішли і випили ігристого. Гучного весілля не було, адже не було ні бажання, ні ресурсів”, – додав Іваниця.

Відомо, що два місяці тому Олег Іваниця вчетверте став батьком. Лана, яка вже має доньку від перших стосунків, народила йому сина. Хлопчика назвали Орестом. Актор каже, що хотів бути присутнім на пологах, проте запізнився на 10 хвилин.

Пишаємось нашим відважним земляком і бажаємо йому та його великій родині Ангела-Охоронця.