Коли у рф і світі страждаєте за жертвами нападу на  «Крокус», в колонку поряд впишіть 190 рашистських ракет та 140 шахедів та 900 бомб, випущених в той же час рашистськими терористами по Україні лише за тиждень! Хтось уявляв що це за смертоносне цунамі? За тиждень! 100000 жерт лише Маріуполя! Оленівку – підступний теракт – більше сотні вбитих в поранених!

Цинічно обстріляні торгові центри в Кременчуці, Києві, інших містах! Сотні, тисячі, десятки тисяч жерт рашистських терористів! Закатовані в братніх могилах, зґвалтовані! Діти, старики! Залізничні вокзали, зупинки громадського транспорту розбомблені з людьми! Цілі сім’ї загиблих в Одесі, Харкові! Сім’ї в гробах із трьома маленькими дітками!

Нікого на болотах не хвилювало?

Нормально їли, вставали, за ката голосували?

А це все теракти! Набагато масштабніші за ті, що в «Крокусі».

Тепер терор і ви побачили вочевидь!

– А чому їм так цинічно і безкарно можна, а нам ні?, – вирішили інші терористи.

Боляче? Страшно? А як безневинним українцям вже третій рік терору? Від вас, росіян!

Тому висновок один – хто терор розпочинає, від нього і гине! Закон бумеранга ніхто не відміняв.

Це якщо їхні ж любителі «рязанської солі» не розпочали новий «спецпроект». З терпілами ж можна що хочем!

США, ЄС попереджають про теракти. А у відповідь озброєні іділовці чи як там їх спокійно заходять зі зброєю. Розстрілюють людей. Але вийти не можна, бо центральний вихід зачинений.

Зате потім ці ж силовики, що профукали теракт, знімають штани затриманому і катують геніталії, іншому відрізають вухо і змушують його з’їсти! Бляха, це вже треш  терору в терорі!

ерефія, ви самі позвали до себе терор! Бо кожен, хто проголосував за найстрашнішого терориста Путлера,  сам таким став. Кожен хто підтримав цю підступну війну – терорист до якого ще тим таджикам чи ще там комусь братись.

Висновок простий – нехай згорять усі, хто продав душу дияволу. Всі терористи світу! Без перебору і кваліфікації!

Тетяна Редько