Про це розповіла радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону:

“Сторона обвинувачення просила суд обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави 60 мільйонів гривень, але суддя ухвалила рішення, що це буде тримання під вартою з можливістю внесення застави у 6 мільйонів гривень”.

Як уже повідомлялось, 21 березня 2024 року  працівники ДБР у співпраці з Офісом генерального прокурора та НАЗК викрили на незаконному збагаченні колишнього начальника Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики Збройних сил України.

За даними ЗМІ – це Олександр Козловський.

Чиновник у 2022-2023 роках набув необґрунтованих активів на суму майже 58 млн грн. Зокрема йдеться про автомобіль, квартиру в Києві, 53 земельні ділянки на території України та інше майно.

У вересні 2023 року повідомлялось, що СБУ і Нацполіція провели обшуки у Козловського.

За даними ЗМІ, полковник Олександр Козловський разом із дружиною та її батьками провернули оборудку на закупівлі продуктових наборів для військових частин чотирьох областей України. Для цього вони створили кілька підприємств, через які постачали продукти харчування для військових за завищеними цінами. Різницю, за даними слідства, поклали собі в кишені.