Завтра, 26 березня, о 10:00 приходьте вшанувати земляка живим коридором і провести в останню путь. Шикуємося від будинку загиблого по вулиці Набережній, 92. Далі – вулиця Підлісна, вздовж вул. Алеї до селищної ради. Там і відбудеться церемонія прощання.

▪️ Дмитро Кобизький народився 31 грудня 2000 року у Стрижавці. Навчався у Вінницькій гімназії № 6. Потім навчався в училищі за спеціальністю «Оператор комп’ютерного набору». Не завершивши навчання, пішов служити до армії.

▪️ На початку повномасштабного російського вторгнення Дмитро проходив строкову службу. У вересні 2023 році підписав контракт на проходження військової служби у лавах ЗСУ. Був солдатом військової частини Т0950. Воював на Донецькому напрямку в с. Кліщіївці. У зоні бойових дій перебував 3 місяці. 12 листопада 2023 року отримав множинне вогнепальне поранення кінцівок, поранення передпліччя та плеча з уламковим переломом верхньої третини ліктьової кістки зі зміщенням. Два місяці лікувався у Запоріжжі, Сумах та Вінниці.

27 листопада 2023 року отримав відзнаку «Золотий Хрест» від головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного. 30 грудня перед своїм днем народження приїхав додому у відпустку. Майже три місяці Дмитро був удома. У ніч на 24 березня мати ніби передчувала недобре, весь час дивилася, чи є Дмитро в кімнаті. Вранці його знайшли мертвим. У Дмитра залишилася мати Ліна Дмитрівна, двоє менших братів – 12-річний Данило та 10-річний Давид.

▪️ Розділяємо біль втрати. Щиро співчуваємо родині і близьким. Світла й вічна пам’ять Дмитру!