Конкурс мінігрантів від ГО «Ми — Вінничани» повертається!

Справжнім «бестселером» став конкурс мінігрантів «Професійне зростання» від громадського об’єднання «Ми — Вінничани» для фахівців соціальної та гуманітарної сфер Вінниччини.

У минулому році в громадському об’єднанні лише започаткували цей конкурс, але одразу отримали понад 600 заявок від креативних освітян, медиків, журналістів, працівників культури та мистецтва, волонтерів, представників громадських організацій.

Конкурсній комісії було непросто обрати кращих серед кращих. Та все ж визначили аж 170 переможців, кожен з яких отримав до 10 000 грн на свій професійний розвиток.

Серед переможців — переселенка з Бахмута, яка оселилася з родиною в Яришеві і там організувала хореографічну студію. А ще творчі працівники будинку культури Райгородської громади, які на отриманий грант створили театр ляльок і тепер гастролюють по дитячих колективах. І поетеса із Джулинської громади, яка за грантові кошти видала друком авторські дитячі книжечки. Цей перелік дуже великий!

– Ми пишаємося нашими креативними, ідейними та вмотивованими людьми, які попри важкі часи в державі прагнуть розвиватися, творити, нести добро, розвивати себе, свої колективи, громади, державу! — відзначає голова ГО «Ми — Він­ничани» Валерій Коровій. — Тому спільно з нашими партнерами — народними депутатами Ларисою Білозір, Геннадієм Вацаком, Миколою Кучером, а також ексдепутатом Верховної Ради, колишнім очільником міста та області Олександром Домбровським, керівником Вінницького міського осередку Сергієм Кудлаєнком та ГО «Український Альянс» вирішили продовжити цей конкурс і у цьому році.

Організатори наголошують, що це конкурс для підтримки працівників соціальної та гуманітарної сфери Вінниччини в частині їх професійного розвитку та зростання.

ГО «Ми — Вінничани» разом з народними депутатами та партнерами особливу увагу приділяють як потребам фронту, так і розвитку вінничан та громад

Пріоритетні напрямки поданих заявок у форматі проєкту від учасників — це адаптація до мінливих умов робочого процесу в умовах війни; посилення стресостійкості та вдосконалення особистого ресурсу; підвищення кваліфікації, професійний саморозвиток; поліпшення умов праці та особистого робочого простору.

Фонд конкурсу — 1 700 000 гри­­­вень. Розмір фінансування однієї ініціативи становить до
10 000 гривень. Прийом до
1 травня 2024 року.

Якщо у вас є бажання розвивати свої здібності, втілювати у життя свої найпотаємніші творчі задуми та мрії, конкурс мінігрантів «Професійне зростання — 2024» від ГО «Ми — Він­­ничани» саме для вас!

Деталі на вебсторінці громадського об’єднання «Ми — Він­ничани»: vinsila.vn.ua

Каріна МАЄВСЬКА