Серед прийнятих рішень – підсилення 3 окремої штурмової бригади на 4,2 мільйона гривень.

Про це повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов.

“Підсилюємо 3 окрему штурмову бригаду та виділяємо їй три мільйони гривень субвенції на придбання БпЛА та 23 тонни палива на 1,2 мільйона гривень. А ще сім мільйонів гривень субвенцій направляємо для чотирьох військових частин, зокрема прикордонників”, – розповів міський голова.

Паливо передадуть два медзаклади: Вінницька міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги та Вінницька міська клінічна лікарня №1. Таке рішення ухвалили після звернення командира військової частини, яка входить до складу 3 окремої штурмової бригади.

“Оскільки у двох вінницьких лікарнях уже є дизельне пальне, то вирішили передати його на потребу військовим. Адже підтримка захисників – це наразі одне із пріоритетних завдань”, – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Олександр Шиш.

Також 2,5 мільйона гривень виділять для медичного закладу. Там починають роботи з облаштування басейну для реабілітації військових. Зокрема, у планах, й передача 150 кВт генератора для однієї з військових частин, яка його вкрай потребує.

Нагадуємо, що Третя штурмова здійснює тур Україною.

Третя штурмова відвідала і Хмільник І у Вінниці, Хмільнику охочі
познайомилися ближче з підрозділом, дізналися більше про справжнє побратимство й бригадний дух.

Поставили запитання, які цікавили й отримати чесні відповіді — про службу, можливості та переваги приєднання до Третьої штурмової.