49-річний Леонардо Ді Капріо має репутацію невиправного ловеласа і затятого холостяка – на його рахунку безліч романів з найкрасивішими жінками Голлівуду і найкращими топ-моделями. Однак затягнути зірку під вінець жодна з них не змогла.

Що старшим стає Лео, то частіше обирає собі партнерок удвічі молодших за нього, і кидає їх, щойно їм виповниться 25. Але у вересні 2023 року в житті Ді Капріо з’явилася жінка, у якої, схоже, є всі шанси розірвати це зачароване коло.

Зараз коханою актора є італійська топ-модель Вітторія Черетті. 25 їй виповнилося ще в червні 2023 року, до початку роману з Лео, але він не поспішає з нею розлучатися. З чуток, він навіть готовий одружитися з італійською красунею.

Як повідомляють Daily Mail, папараці днями пару застукали під час обіду в одній із закусочних Лос-Анджелеса. Лео і Вітторія трималися невимушено, і виглядали щасливими. Можливо, причиною тому – велика каблучка з дорогоцінним каменем на безіменному пальці Черетті, яка вже спровокувала чутки про заручини актора і моделі.

Як відомо, Леонардо Вільгельм Ді Капріо (народився 11 листопада 1974) – легендарний голлівудський актор і продюсер. Лауреат численних нагород, включаючи премію “Оскар” (2016), BAFTA (2016), премію Гільдії кіноакторів США (2016), три премії “Золотий глобус” (2005, 2014, 2016), а також “Срібного ведмедя” (1997) Берлінського кінофестивалю.