Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала нове фото зі своїм коханим, військовослужбовцем ЗСУ Олексієм Ситайлом.

Вона опублікувала у Facebook скріншот із телефону, зроблений під час розмови з бойфрендом по відеозв’язку. Вітвіцька повідомила, що її коханого підвищили у званні.

«Вітаю Олексія Ситайла зі ще однією зіркою, — старший лейтенант! Пишаюся», — написала вона.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим у грудні 2020 року, після 8 років шлюбу. У лютому Вітвіцька вперше після розлучення розсекретила свого нового коханого і показала їхнє спільне фото. Телеведуча зізналася, що познайомилася з бойфрендом завдяки волонтерству.

Зараз моє серце не вільне, обранця звати Олексій, він служить в ЗСУ. І як раз це нас і звело, тому що до повномасштабної війни ми бачились, можливо, двічі на днях народженнях спільних друзів, але в принципі не спілкувалися. Коли його підрозділу були потрібні генератори, ще якісь речі, він до мене звернувся, як до волонтерки. Я багатьом військовим допомагаю і допомагала, постійно знаходжуся на зв’язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, то я його підрозділу та іншим привозила допомогу. Кохання – це те почуття, яке нас окриляє, надихає і невідомо ніколи де ти його зустрінеш. Передбачити нічого не можливо, але так сталося. Ми нічого не планували, але почуття спалахнули», — розповіла ведуча.