Голлівудська акторка, яка народилася в Києві і в 13 років переїхала до США, розповіла, як розірвала контракт із Netflix.

В інтерв’ю Марічці Падалко знаменитість зізналася, що відмовляється виконувати ролі росіянок. Сахно повідомила, що її команда знає про її чітку проукраїнську позицію, тому навіть не пропонує їй подібних проєктів.

«Це навіть не питання. Зараз у Голлівуді все менше і менше репрезентують росіян. Моя команда знає й одразу каже «ні», — розповіла вона.

Сахно також пояснила, чому розірвала контракт із Netflix і які це мало наслідки

«Я була приєднана до серіалу Netflix, це було під час ковіду. Це була роль росіянки. Це була роль американки, але в неї був бекграунд із Радянського Союзу. Я була вже приєднана до цього проєкту, і на той момент це була одна з перших моїх головних ролей у великому серіалі Netflix. Потім ми закрилися, не розпочавши зйомки, одразу закрилися на ковід. І я зрозуміла, що просто не можу грати людину навіть із Радянського Союзу. І я розірвала контракт із Netflix і в мене трохи проблеми були. Наступна робота, яку роблю з Netflix, я їм винна 50 відсотків своєї зарплати. Через те, що я розірвала той контракт», — розповіла вона.