Навіть у Росії майже ніхто не вірить у причетність України та Заходу до терористичного акту в підмосковному “Крокус Сіті Холі”: ні населення, ні пропагандисти, ні близьке оточення Путіна. Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив американський політолог і політтехнолог Джейсон Смарт.

Він вважає, що менш як 20% росіян вірять у причетність України та Заходу до теракту в “Крокус Сіті Холі”.

“Росіяни самі розуміють, що Путін убив Навального. Усі росіяни розуміють, що Путін не виграв 88% на виборах. Люди вже не вірять, уже думають, що це все маячня. Навіщо вони будуть вірити майбутній брехні, пліткам, які Путін хоче їм розповісти. Думаю, що брехати буде складніше для Кремля і в майбутньому”, — сказав Смарт.

На його думку, оточення Путіна також розуміє, наскільки нелогічні заяви Кремля.

“Тобто це не якась змова, в яку можна вірити. Це дурість просто, вони самі це бачать, розуміють, що скоро настане кінець епохи Путіна. Він уже не може контролювати, що відбувається всередині країни, не може виграти війну в іншій країні, а економіка Росії щодня стає гіршою. Нічого хорошого зараз у Росії немає. Я думаю, що настане той день, коли хтось з оточення Путіна вб’є його. Олігархи розуміють, що буде краще без нього”, — зауважив політолог.