Нарешті арештували майно зрадниці Повалій. Вона його намагалась заховати та переоформити

Стаття, за якою заочно судитимуть Повалій, передбачає 12-15 років тюрми з конфіскацією майна. Правоохоронці розповіли «33-му» деталі щодо цих кримінальних справ.

Як відомо, син Повалій як ухилянт виїхав з України. І тепер мешкає, як запевняють знайомі родини, у їхньому маєтку в Іспанії.

Туди, за інформацією колишніх колег і приятелів, продовжує їздити Повалій із чоловіком Ліхутою. Бо хоч публічно вихвалялась отриманим російським паспортом, українські з чоловіком не здали. І користуються ними, бо ж можна по Європі подорожувати без візи. А рф дерев’яний — таких можливостей не дає.

Тепер не буде, бо кожна країна після вироку повинна буде видати артистку Повалій Україні для відсидки тих самих 15 років.

В лютому Таісія Повалій отримала від Служби безпеки підозру. Після чого вінницькі правоохоронці шукали майно Таїсії, щоб арештувати. Справу Повалій невдовзі слухатимуть у суді. Зі сторони обвинувачення виступатимуть вінницькі прокурори. СБУ зібрала доказову базу на співачку та колишню народну депутатку Таїсію Повалій, яка виправдовує агресивну війну росії проти України.

Як відомо, напередодні повномасштабного вторгнення рф Повалій поїхала до росії, де отримала російське громадянство і публічно підтримала Кремль.

«Під час інтерв’ю московському інтернет-виданню колаборантка вихваляла путіна та закликала до захоплення всієї території України. Також вона намагалась дискредитувати українських захисників, які брали участь у боях за Київ.

Крім того, у вересні 2023 року Повалій на запрошення терориста Пасічника виступила на концерті у тимчасово окупованому Луганську.

Тоді прямо зі сцени вона висловилась на підтримку російських загарбників та героїзувала їхню участь у війні проти України. Ініційована СБУ експертиза підтвердила факти підривної діяльності зловмисниці на користь країни-агресора», — діляться правоохоронці..

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки заочно повідомили Таїсію Повалій про підозру за трьома статтями ККУ:

ч. 6 ст. 111-1 (колабораційна діяльність); ст. 436 (публічні заклики до агресивної війни); ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України).

Квартиру путініста Машкова наші правоохоронці знайшли в Одесі

Чи міг уявити інший путініст Машков, російський секс-символ, який навіть був довіреною особою на виборах путіна, що невдовзі стане невиїзним злочинцем...

У бункер пуйло його навряд чи візьме, а ось до Одеси, інших українських міст він точно не приїде. Або буде доставлений сюди лише в кайданках.

Вчора головний герой фільму про Одесу у фільмі «Ліквідація» Давид Гоцман, сьогодні ворог Украіни. Саме в Одесі він намагався заховати свою квартиру. Але вінницькі правоохоронці її знайшли.

Очільник «виборчого штабу» путіна актор Машков отримав підозру за заклики до знищення України.

Цікаво, що нещодавно Служба безпеки зібрала нові докази підривної діяльності російського актора Володимира Машкова, який пропагує агресивну війну проти України.

Як зазначається, фігурант входить до найближчого оточення путіна і є одним з головних хедлайнерів масових акцій у москві на під­тримку широкомасштабного вторгнення рф.

«Враховуючи це, у грудні 2023 року Машкова було призначено співголовою «виборчого штабу» путіна на так званих «виборах» президента країни-агресора. На цій «посаді» фігурант став ключовим рупором пропаганди у «передвиборчій кампанії» очіль­ника кремля», — розповіли у відомстві.

За даними слідства, Машков публічно закликає до підтримки російських окупаційних угруповань, які воюють проти України.

Також він особисто виправдовує знищення цивільної інфраструктури та захоплення частини території нашої держави.

«Деструктивну риторику Машков регулярно повторював у ході «передвиборчих» турів різними регіонами росії, а також під час поїздок до тимчасово окупованих районів України. Здебільшого такі пропагандистські виступи рашиста відбуваються у вигляді «концертів-мітингів» та «зустрічей з виборцями»», — зазначили в СБУ.

Ініційовані СБУ експертизи підтвердили факти його підривної діяльності на користь країни-агресора.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки додатково повідомили Машкову про підозру ще за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України); ст. 436 (пропаганда війни).

Нагадаємо, що у травні 2023 року СБУ повідомила Машкову про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт за цими фактами вже скеровано до суду. Але, як бачите, пристаркуватий «секс-символ» заробив собі ще нові підозри.

Вінницькі правоохоронці відправили до суду справу іншого путініста, героя «Бандитського Петербурга» — актора Дмитра Пєвцова

Вінницька обласна прокуратура повідомила про підозру російському актору та депутату державної думи рф від партії «Нові люди». За процесуальним керівництвом прокуратури, йому інкримінують злочини проти України за статтями 109, 110 та 436 Кримінального кодексу України. Російський актор та депутат Дмитро Пєвцов може отримати вирок у 10 років позбавлення волі. І реально сяде, коли опиниться в руках українського правосуддя.

Так як і для Повалій, для нього тепер назавжди будуть неможливими подорожі за кордон. І майно все також конфіскують там. Але ні — до Північної Кореї та Ірану, напевно, їздитиме.

Розслідування щодо антиукраїнських дій проводили спів­робітники СБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Ними ж подано до суду 62 справи із підозрами по інших депутатах Держдуми Росії. 34 вже отримали вироки. Всім по 15 років із конфіскацією майна.

Серед відомих російських артистів-путіністів та українських зрадників, проти яких за антиукраїнську діяльність та заклики до знищення України веде справи СБУ за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури не менш відомі імена:

1. Аким Гасанов, 04.04.1985 (псевдонім — Акім Апачов)
2. Тінатін (Тіна) Канделакі, 10.11.1975
3. Надія Бабкіна, 19.03.1950
4. Сергій Безруков, 18.10.1973
5. Сніжана Єгорова, 23.02.1972
6. Поліна Гагаріна, 27.03.1987
7. Василь Герелло, 13.03.1963
8. Валерій Гергієв, 02.05.1953
9. Володимир Гостюхін, 10.03.1946р
10. Олексій Гудошніков, 07.09.1988
11. Вікторія Дайнеко, 12.05.1987
12. Сергій Жуков, 22.05.1976
13. Яків Кедмі (ім’я з народження — Яків Казаков), ізраїльський політик, 05.03.1947
14. Микола Расторгуєв, 21.02.1957
15. Дмитро Харатьян, 21.01.1960
16. Тимур Юнусов, 15.08.1983
17. Ярослав Дронов, 22.11.1991
18. Іван Охлобистін, 22.07.1966
19. Дмитро Дюжев, 09.07.1978
22. Гліб Матвійчук, 26.06.1981
23. Ірина Аллегрова, 20.01.1952
24. Жанна Бадоєва, 18.03.1976
25. Віктор Добронравов, 08.03.1983
26. Лариса Доліна, 10.09.1955 та інші.

Як бачите, зрадників чимало навіть серед зірок, яким гроші затьмарили розум і вони стали проповідниками геноциду проти українського народу.

Зауважимо, що всі вироки терміну давності не мають. Отож, рано чи пізно сядуть. Чи помруть із вироком як рашисти, що розпалили війну. Стануть соромом для нащадків, а не матимуть «зірковий статус». Розумні, як та ж Алаа Пугачова, це зрозуміли, тому завчасно виїхали із Імперії Зла до кращих часів.

У нашій постійній рубриці про колаборантів та зрадників у наступних номерах ми повідомимо вам ексклюзивні факти розгрому російського підпілля в Україні, на Поділлі. Нагадуємо, що, за даними СБУ, з початку вторгнення викрито понад 2,5 тисячі зрадників, понад 6,5 тисячі колаборантів і пособників рф, а також понад 470 навідників та корегувальників. Крім того, викрито 47 російських агентурних мереж, «кроти» якої були втілені в наше ще довоєнне життя і чекали «часу пік», «щоб за три дні».

Але тепер такими переповнені СІЗО та особливі зони для зрадників, і хтось там сидітиме 15 років, а дехто довічно «мотатиме срок»…

Тетяна Квасюк