8 квітня 2024 року станеться повне сонячне затемнення

Воно відбудеться у знаку Овна і символізує про початок змін у житті, оскільки Овен – знак починань.

Під впливом цієї події відкривається нова інформація, новий спосіб існування або новий шлях. Затемнення настільки потужне, що наслідки можуть проявитися навіть через місяць після того, як воно досягне свого піку. Може трапитися так, що воно дасть поштовх новому способу життя. Спочатку це може здатися непомітним, але коли ви озирнетеся назад, то зможете побачити, як багато всього змінилося і трансформувалося за цей місяць. Енергії затемнень тонкі, але вони перевертають все з ніг на голову. У цей період перед нами може відкритися несподівана можливість або двері, які поведуть нас цікавим шляхом.

Що можна робити у цей період

Довіряйте всьому, що відбувається, – намагайтеся не контролювати все, а дозволити собі плисти за течією. Неминуче відбудуться доленосні події, які спрямують нас туди, де ми маємо бути. Так що використовуйте цю енергію для встановлення намірів і реалізації ваших здібностей. Складання списку планів та виділення з них головного та другорядного — чудова ідея.

Під час цього затемнення Сонце та Місяць, а також Венера, Хірон та ретроградний Меркурій перебувають у знаку Овна. Це створює сильне поле енергії, яке спонукає нас зробити крок уперед, проаналізувати минулі успіхи та невдачі, усвідомити свої лідерські здібності та активувати воїна в собі. Якщо ми зіткнемося з важкими чи складними ситуаціями, ця енергія додасть нам мотивації та впевненості, щоб пройти через них.

З усіх небесних тіл, що знаходяться в Овні під час затемнення, Хірон виділяється як один із самих домінуючих завдяки своїй близькості до молодого місяця. Це астероїд, відомий як цілитель. Він уособлює травми та рани, які ми накопичили. Ці рани настільки глибокі, що формують нас такими, якими ми є. Вони ніколи не покидають нас, а лишаються з нами. Хірон вчить тому, що ми можемо черпати силу, мудрість та мотивацію з наших ран. Його енергія спонукає нас дивитися на свої травми, як на портали сили та знань, щоб допомагати собі та іншим.

Чого в цей період не варто робити

Не варто озиратися назад і повторювати минуле, це час дивитися вперед і бачити потенціал нового розділу. Про це варто пам’ятати, коли йдеться про формулювання ваших намірів. Постарайтеся не просити Всесвіт про те саме, а знайти новий підхід до того, чого ви хочете. Вийдіть зі своєї зони комфорту та мрійте по-крупному!

Сонячне затемнення в Овні може надавати особливо авантюрної енергії, тому не варто ризикувати. Прорахований і виправданий ризик, швидше за все, дасть свої плоди, але нерозсудливість до добра не доведе. Дайте собі час на обмірковування та зважування всіх «за» та «проти». Це безумовно не найкращий час для ризикованих інвестицій або вкладень.

Енергія Овна може підштовхнути агресію і боротьбу за владу, тому намагайтеся уникати конфліктних ситуацій, особливо на ті теми, які й раніше викликали гарячі суперечки.