Останні подіі – тому підтвердження

Що ще мають зробити московські попи, які ще провокаціі мають відбутись, щоб усі зрозуміли – церква, яку влаштовує єднання із фашистом Кірілом, що назвав цю війну священною проти України і закликав знищувати нас, МАЄ БУТИ ЗАБОРОНЕНА!

Бо ця лояльність є злочинною і вона якраз і провокує те, що московити спочатку беруть в облогу храми, нацьковують зомбі -тьоток, б’ють українських віруючих молотками, перекидають через паркани дітей, нацьковують собак на людей, проявляють повну безкарність.

А коли «доведені» такими діями і зухвалістю попа хлопці намагаються з ним поговорити «по чоловічому» – знімають ось такі відео і кричать, що батюшку «розтерзують»! Кричать, що частина храмових споруд -«частна» територія.

І це шоу «руского міра»твориться безкарно на очах людей. Уже майже рік!

То що може статись у відповідь? В людей можуть не витримати нерви!

І вони це розуміють, тому, щоб потушити перший резонанс, розповсюджують другий!

Ось те, що священник МП Євген вважає, що рішення про перехід храму до ПЦУ йому не Указ, як і закони України?

Він продовжує у частині храму який вже переданий ПЦУ і далі збирати зазомбованих любителів «руского міра».

І це після того, як їхні гвалти «помочь і спасті» миттєво були передані на російські центральні канали і там зняли цілі телепередачі про «преследованія». Їх же передавала явна рашистська агентура.

Не сумнівайтесь, знімуть і цей про візит невідомих молодих жителів Ладижина до цього батюшки.

А що мав зробити брат, сестру якого перекидав через парках цей святоша? Чи син матері, чоловік дружини на яку батюшка нацькував собаку? Чи інший – за матір’ю якого з молотком бігав цей піп?

До речі, чи не була це спланована провокація, щоб пом’якшити справу «батюшки з молотком, нацьковувача собак на людей»? Бо не встигли молоді чоловіки підійти до батюшки, як любителі відосіків тут як тут!

Та ще й тьотки крепкі, що кинулись у бій!

Ну якщо це не кіпіші на замовлення рашистських пропагандосів, то що?

Очевидно ж – вирішила переважна більшість вірян перейти до ПЦУ. Є всі документи. Йому запропонували перейти до ПЦУ і продовжувати служити.

Так ні ж! Фашист Кіріл і освячувач геноциду проти українців йому дорожчий!

І це очевидно!

Для чого досі священник налаштовує цих зомбівірних?

Бо ж вже під час повномасштабної війни віддав сина у академію Кіріла рф, де той навчається на військового капелана. Щоб благословляти і посилати на ваші голови ракети! Вбивць-рашистів!

І нікого не хвилює, що  в цей час Кіріл збирає собор в рф, де взагалі проповідує фашизм, війну проти України називає священною, наголошує, робить висновки, що такої країни як Україна немає. Як і українців! А є лише малороси!

І це влаштовує Воробйова? УПЦ (МП)?

Багато заяв відречення ви чули від них після цього кірілівського фашизму? Конкретно від батюшки Євгена?

То ми і далі будемо терпіти ці «концерти» на камери? Цих зомбітьоток, що кличуть ракети та шлюхерів на той же Ладижин? Не так давно прийшов той страшний «привіт». Досі ладижинці оговтуються!

Може нагадати, що роблять у рф із священниками української церкви?

Нещодавню трагедію у окупованому рашистами Каланчаку?

Там ніхто не розбирався, а безневинного священника української церкви вночі  вивели босим на мороз. Натягли мішок на голову і розстріляли!

А тут чоловік ну прямо  наривається! Ніякі закони йому не авторитет!

Бо ж йому та Україна десь!

Невже ще ДОСІ деяким нардепам не зрозуміло, що такі батюшки в цій країні залишені, щоб виконувати місію «розколу», колотнечі, створення картинок «прєследованій» та щоб збирати до купи П‘яту колону! Яка має ослаблювати Україну і доромогти рашистами її знищити. Ось проаналізуйте цей резонансний ладижинський тіпа конфлікт – в захопленому московитами храмі в час війни чомусь не знаходять украінські прапори, а російські!

Відео гвалтів любительок «руского  міра» оперативно по відомих каналах відсилають на провідні  пропагандоські канали росТВ окупанта.

Ви що досі не зрозуміли, що тут не живе Бог, а агентура в рясах!

Андрій Власенко