Вже у квітні рекрутингові центри з’являться в Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Тульчинському та Хмільницькому районах Вінницької області.

Про це повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов за результатами зустрічі з представниками 120 бригади територіальної оборони ЗСУ Романом Ковальським та Сергієм Якубовським.

«Підтримав спільний проект 120 бригади та територіальних громад про створення центрів рекрутингу в Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Тульчинському та Хмільницькому районах.

За зразком рекрутаційних центрів у м. Вінниці, персонал надаватиме 120 бригада ТРО. Це будуть місцеві представники батальйонів, адже вони не лише знають військову специфіку, але й матимуть більшу довіру як місцеві жителі.

Тобто, у Жмеринці – працюватимуть рекрутери з Жмеринки і Жмеринського району і т д.

Зазначу, що такі рекрутингові центри набиратимуть людей не лише в 120 бригаду. Бажаючі можуть потрапити в будь-який підрозділ Сил оборони за власним вибором», – повідомив Сергій Борзов.

Рекрутингові центри мають завдання – встановити зв’язок між цивільним та військовою частиною. Тут можна поставити запитання, дізнатися все про військову освіту, наявні вакансії і зарплату.

«Працюємо на результат. Для перемоги потрібні свідомі і добре підготовлені Захисники і Захисниці», – резюмував начальник обласної військової адміністрації.

Як відомо, у Вінниці рекрутингові центри відкрили в прозорих офісах.