Шахрайка протягом кількох місяців виманювала у 20-річної дівчини з Тернополя гроші. У результаті тернополянка заплатила “ворожці” понад 320 000 гривень за ритуал привороту.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

До правоохоронців звернулася мати дівчини. Як з’ясувалося, тернополянка знайшла оголошення про послуги ворожіння в Instagram. Під час листування “ворожка” пообіцяла провести ритуал, який вирішить проблеми в особистому житті.

За перший сеанс дистанційного ритуалу тернополянка заплатила 5000 гривень. Далі псевдоворожка запевнила дівчину, що за один раз досягти бажаного результату неможливо, оскільки, потрібно провести енергетичне чищення та зняти шкоду, – сказано в повідомленні.

Протягом семи місяців дівчина виконувала всі умови аферистки та передавала гроші за “послуги”, бо хотіла приворожити хлопця. Водночас потерпіла жодного разу не бачила і не спілкувалася особисто з “ворожкою”.

Мати звернулася до поліції одразу, як дізналася за що її донька платить. Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Тривають заходи для встановлення особи зловмисниці.