…Щемить та рветься серце на шматки. Один за одним відлітають соколами в Небесну вись наші захисники. Як стало відомо, в ці квітневі дні під час виконання бойових завдань щодо захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, відсічі збройної агресії російської федерації, загинули двоє молодих соколів, наших земляків з Високого – НОВОЖЕНЮК СЕРГІЙ ПАВЛОВИЧ, 31.10.1993 р.н. та ШУМЛЯНСЬКИЙ МАКСИМ АНАТОЛІЙОВИЧ, 28.06.2002 р.н.

Просто не віриться, що душа такого молодого, відважного воїна, старшого сержанта Сергія Новоженюка відлетіла у вись 8 квітня 2024 року в далекій Білогорівці Луганської області під час ворожого мінометного обстрілу. А серце юного захисника, молодшого сержанта Максима Шумлянського в одну мить зупинилося 7 квітня 2024 року в районі населеного пункту Новомихайлівка Донецької області.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючі рани втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить селищний голова Вапнярської громади Олександр Горенюк, староста Височанського старостинського округу Віталій Качур, Вапнярська селищна рада, всі жителі Вапнярської громади висловлюють щирі співчуття рідним та близьких загиблих Героїв-височан та розділяють горе родини, близьких, друзів, побратимів. Разом зі згорьованими батьками, безутішною молодою дружиною Сергія та його семирічною донечкою, заплаканою матір’ю, яка ховатиме свого єдиного сина Максима, вмить осиротілими рідними та близькими – разом з вами схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна ПАМ’ЯТЬ полеглим Героям України з Високого… Вічна СЛАВА загиблим воїнам СЕРГІЮ та МАКСИМУ!…

Варнярська ТГ

Редакція «33-го» висловлює співчуття рідним