Великий камінчик на пальці співачки просто не може бути звичайною прикрасою, переконані шанувальники.

Популярна американська співачка Леді Гага, схоже, скоро одягне білу весільну сукню. Днями папараці зняли артистку під час прогулянки Лос-Анджелесом у стильному тотал-блек луці. Однак увагу її свіжі фото привернули не лише завдяки образу – уважні прихильники на її безіменному пальці побачили дорогоцінну каблучку з великим каменем.

Кадри, які спровокували чутки про заручини Леді Гаги, з’явилися на сайті Daily Mail. Там припустили, що прикрасу співачці подарував її бойфренд – генеральний директор Parker Group Майкл Поланскі.

З ним артистка зустрічається з кінця 2019 року. Офіційні представники пари поки не коментують, чи є каблучка прикрасою для заручин, і чи означає вона, що закохані вже готуються до весілля.

Втім, таблоїди нагадують, що до Майкла Поланскі Леді Гага була двічі заручена: з актором Тейлором Кінні 2015 року (вони були разом 5 років), і з її агентом Крістіаном Каріно 2017 року (з ним співачка зустрічалася 2 роки). Всі сподіваються, що третя спроба буде результативніша.

Нагадаємо, що справжнє ім’я співачки – Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта. Вона – відома американська співачка, авторка пісень, продюсерка, акторка. Володарка премій “Оскар” (2019) і “Золотий Глобус” (2016, 2019), а також одинадцяти статуеток “Греммі”. Дискографія Леді Гаги налічує 7 студійних альбомів, 32 сингли та 19 відеокліпів.