Сьогодні, 12 квітня, близько 3.30 пабліки повідомили про вибухи на Вінниччині.
Перед тим, о 3.02 паблік “Николаевский Ванёк” поінформував: “Залишилося чотири “шахеда”, всі з Одеської області летять у бік Вінницької”.

О 3.36 Повітряні Сили повідомили про БпЛА у Тульчинському районі Вінницької області у напрямку Вінниці та про декілька груп БпЛА у північній частині Одещини у напрямку Вінницької області, курс північно-західний.

Ще за дві хвилини паблік “Байрактар News Україна” сповістив про нові вибухи на Віниччині. Повітряна тривога, пов′язана з атакою “шахедів” триває тут вже понад дві з половиною години.

“Весь залишок “шахедів” у Вінницькій області, курс північний у бік Житомирської області”, – повідомив о 4.07 “Николаевский Ванёк”.

О 4.11 Повітряні Сили оновили інформацію щодо руху БпЛА:

1. БпЛА у Вороновицькому та Немирівському районах Вінницької області, курс на північ;
2. БпЛА на півдні Вінницької області, курс північно-західний.

“Вінниця – уважно. Рух ударного БпЛА вздовж міста”, – попередив о 4.49 паблік monitor. Станом на цей час повітряна тривога зберігається лише у Вінницькій та Хмельницькій областях.

“Залишилося два “шахеди”, обидва у Вінницькій області курсом північно-східним у бік Київської”, – повідомив о 5.03 “Николаевский Ванёк”.

О 5.05 пабліки знову повідомили про вибухи на Вінниччині.

О 5.09 паблік monitor поінформував про зміну напрямку обох БпЛА на Вінницю.

“БпЛА у Липовецькому районі Вінницької області, курс на захід”, – повідомили Повітряні Сили о 5.13.

Близько 5.25 пабліки сповістили про дорозвідку. О 5.33 у Вінницькій області пролунав відбій, станом на цей час небо над усією Україною – чисте.
Слідкуємо за інформацією про наслідки атаки.