Сьогодні в нас був випуск магістрів права, психології, соціальної роботи, менеджменту, фінансів. Але як ви бачите, фото не з випуску.
Колись я про випуск зроблю допис, бо є про що.

Але!
Завтра вже їдемо колоною з 5-ти автівок на передову: швидка, два буси і два пікапа.
Одразу після такого важливого заходу в житті Вінницький інститут Університету “Украіна” ми почали завантажувати автомобілі допомогою (тут дякую Алексей Стуков та Vitaly Stukov) і думати, де взяти 550 літрів дизелю, щоб місія була здійснена. Це тридцять тисяч грн.

Ми своєю освітянською родиною «України» скинулись (інституту та Вінницький фаховий коледж Університету “Україна” дякуємо!!!), але не вистачало.

І своє мужнє і патріотичне плече підставив особисто Павел Побережник та заправки “Global Energy”. Пожертвували на поїздку 251 літрів дизелю!!!!! 🙏🏻

Окремо за ремонт автівок на передову дякую особисто Максим Автошторм та Компания “Автошторм”, які за чотири дні (!) повністю відремонтували для 110-ї бригади автомобіль швидкої допомоги та джип Нісан, які ми вже завтра передамо! 🙏🏻
В найкоротший термін!
Закупили самі деталі, і виконали усі роботи!

Зараз, коли майже всім скрутно і важко, і тяжко збирати донати, ця допомога є дуже потрібною!!!

Тому ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ не лише від Соціальна перспектива і Saugus prieglobstis LT, а й впевнена, що від захисників і захисниць з 81-ї, 31-ї, 110-ї бригад, діток Донецької області, які дуже чекають на ту допомогу, яку ми веземо!
Ганна Давиденко