Як ми уже повідомляли, у Вінниці скажений собака покусав більше 20 містян.

Тому медики міської лікарні ветеринарної медицини вже кілька днів безкоштовно вакцинують собак та котів.

Першим пунктом, де вакцинували домашніх тварин, був мікрорайон Бучми. Оскільки, як відомо, саме там нещодавно скажений собака покусав людей. Прищепити домашніх тварин змогли уже і мешканці Сабарова.

Наразі вакцину від сказу можна отримати в районі Старого міста, а саме на площі Шкільній. За попередніми підрахунками по місту вже вакциновано майже тисячу собак та котів.

Власникам, які мають ветеринарні паспорти, дають наліпку, яку можна вклеїти і відслідковувати регулярність щеплень. Мати при собі такий документ – не обов’язково. Але, щоб слідкувати за регулярністю вакцинацій, то рекомендують такий паспорт завести. До речі, спеціалісти радять проводити щеплення регулярно, раз на рік.

Цьогоріч для вакцинації використовують препарат українського виробництва – «Рабістар».
Працівники ветслужби закликають власників собак та котів не нехтувати щепленнями та регулярно їх робити. Від цього залежить життя і здоров’я не лише вашого домашнього улюбленця, а й ваше особисте.

Виїзна бригада з вакцинації, буде продовжувати працювати у різних кварталах міста. А графік щеплень можна знайти на Facebook-сторінці Асоціації органів самоорганізації населення м. Вінниця. Якщо ви ще не долучилися до можливості безкоштовно вакцинувати свого чотирилапого улюбленця, то доєднуйтесь! Це може врятувати йому та вам життя.

Графік щеплень, розроблений квартальними комітетами Асоціації органів самоорганізації населення Вінниці
18 квітня — з 10.00 до 14.00 квартальний комітет «Тяжилів», виїзна бригада з щеплення знаходитиметься за адресою: вул. Лугова, 1.

20 квітня — з 10.00 до 13.00 квартальний комітет «Тяжилів», виїзна бригада з щеплення знаходитиметься за адресою: Л. Лук’яненка, 33 (біля магазину «Мрія»).