…Ми, українці, сильні. Вже понад 2 роки ми бачимо неймовірну жорстокість, не спимо ночами, волонтеримо і продовжуємо активно працювати. Але інколи у ці суворі часи  згадуємо, що треба бути лагідними і до себе, і до інших…

Отже, 14 квітня, у неділю, у “Кав’ярні мрії” , тобто у “Книгарні-кав’ярні” по Космонавтів, 27, зібрались вінничани, щоб послухати весняні мелодії душі від Тетяни Скомаровської і Леоніда Борозенцева.

Цю мистецьку акцію відомі вінницькі барди присвятили нашим захисникам, бійцям Збройних Сил України.

– Людське тіло на 80% складається із води… Так само особистість людини формується за рахунок того, що вона читає, яку музику слухає, з ким спілкується, – сказав Леонід Борозенцев. – У настрій слухачів ми намагаємось додати позитиву, сили і патріотизму!

 

-Збираємо кошти на матеріал для плетіння маскувальних сіток, вкрай необхідних на фронті, – наголосила Тетяна Скомаровська. – Маємо дуже багато замовлень від військових, працюємо за адресою вул. Київська, 16, у “Тетрисі”. Кожен, хто допоможе копійчиною чи власною працею у вільний час, наблизить нашу перемогу! Вікова категорія у нас — від 10-ти до 80-ти+ років, приймаємо всіх!
Сила українців — у єднанні! Поки українські воїни  із зброєю в руках, на передовій мужньо тримають для нас лінію оборони, ми тут, в тилу,  всіма силами маємо їх підтримувати.

 

Ірина ЗОНОВА