Ведучий та колишній учасник шоу “МастерШеф” Владислав Міцкевич вирішив відкрито визнати роман зі співачкою Олею Поляковою, опублікувавши пікантне фото з артисткою в ліжку.

У своєму відео на платформі TikTok Міцкевич зізнався, що тривалий час перебував у стосунках з Поляковою і навіть проживав з нею разом протягом пів року. Він відзначив, що був дуже закоханим в артистку та мріяв побудувати з нею сім’ю.

“Дійсно, ми з Олею прожили пів року, у стосунках ми були більше. Я її дуже сильно кохав. Я був в рожевих окулярах, я дійсно був закоханим, але мене дістало бути в амплуа коханця, якого весь час десь никають”, – розповів ведучий.

Міцкевич також зізнався, що образився на Полякову через інцидент, коли залишившись на ніч у їхній квартирі, вона переночувала з іншим чоловіком. Це стало причиною його публічних зізнань щодо їхнього роману.

“Ми того вечора з Олею вирішили не спілкуватися, не бачитися, розходилися. Вона попросила один день переночувати у нас вдома. Я дізнаюся, що вона там ночувала з якимсь ще чоловіком. Мене це обурило. Я приїхав на емоціях, їх там вже не було”, – розповів Міцкевич.

Крім того, ведучий зазначив, що спочатку спростовував свої слова про роман із Поляковою, оскільки це була ідея її продюсера. Однак під впливом стресу та обурення він вирішив відкрито розповісти про стосунки з артисткою.

Як ми вже повідомляли, раніше Міцкевич вже зробив заяву про роман з Поляковою, але на наступний день відмовився від цього, пояснюючи це міксом алкоголю та антидепресантів та помстою через фінансові непорозуміння. Полякова раніше також спростовувала заяви Міцкевича, наголошуючи, що між ними нічого не було.