Популярний український співак Олександр Пономарьов розповів, що досі не може повірити в те, як легко і Повалій, і Лорак зрадили Батьківщину. Про це він розповів в інтерв’ю виданню “Гордон”.

“Не міг уявити. Не розумію, як це відбувається. Зараз дуже багато чого у світі почалося незрозумілого, тому якась звичка до незрозумілого вже почала в мені приживатися”, – відповів Пономарьов на запитання, чи міг він коли-небудь подумати, що Лорак і Повалій перейдуть на бік РФ.

Співак додав, що їх обох судитиме Бог, але йому шкода, що вони для себе прийняли саме таке рішення.

“Я шкодую, що талановиті люди, які народилися в Україні, так себе повели і так склалося їхнє життя. Як сплять люди, які зраджують свою батьківщину, я не знаю. Я навіть не хочу думати про те, як би я спав, тому що це, взагалі, не вміщається в моїй голові. Я дуже шкодую, тому що талановиті люди, українські люди. Мені шкода їх і те, що вони це зробили”, – пояснив Пономарьов.

Як відомо, раніше Таїсія Повалій офіційно отримала громадянство РФ і навіть відкрила в країні-окупанті індивідуальне підприємництво.

Ще одне “перекотиполе” – Ані Лорак – народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, стала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар’єру, пояснюючи свою позицію “поза політикою”. Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги. Влна також очікує на російське громадянство.