На Немирівщині похоронили жертв ДТП.

Ще троє молодих пасажирів отримали травми.

Це сталось після зіткнення з вантажівкою поблизу Немирова.

На об’їзній дорозі поблизу Немирова водій автомобіля BMW виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автопоїздом у складі автомобіля MAN з напівпричепом. Загинули троє людей та ще стільки ж отримали травми.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

“13 квітня ввечері водій автомобіля BMW, 23-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку Вінниці, на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з автопоїздом у складі автомобіля MAN з напівпричепом під керуванням 45-річного жителя Полтавщини. Внаслідок автотрощі водій легковика та його пасажири, серед яких були 16-річна мешканка Немирівського району та 20-річний вінничанин, загинули. Інші пасажири, віком 15, 22 та 26 років зазнали травмувань, внаслідок чого двох із них госпіталізували до лікарні. Також в автомобілі перебували ще двоє 16-річних дівчат – вони не постраждали. З кермувальником вантажівки також все добре”, – йдеться у повідомленні.

Розпочато слідство за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.