Не хоче “хитати” ситуацію

Нардеп Мар’яна Безугла вирішила не виходити з фракції “Слуга народу”, щоб не хитати ситуацію. Наразі у Фейсбук вона повідомила, що не виходитиме з фракції “Суга народу”, хоча у січні збиралася її полишити:

“Вирішила залишитися у фракції Верховної Рада України СН, щоб не підводити президента у важкі часи. Можна було б скандалити, вимагати, щоб одну саме мене відпустили, але навіщо. Якщо просять не хитати і так складну ситуацію”.

За словами нардепки, вона збирається “покращити”, що в її силах, хоч їй “далеко не все, подобається”. “У партію “Слуга народу” повертатися не буду”, – написала вона.

Як ми уже повідомляли, 5 січня комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував відсторонити нардепку Мар’яну Безуглу від посади заступника голови комітету.

11 січня Безугла повідомила, що написала заяву про вихід з фракції та партії “Слуга народу”. “Слабка фракція та партія у війну мені не потрібна. Продовжу підтримувати ініціативи президента, але не хочу мати спільні зобовʼязання з нардепами фракції, які встромляють ніж у спину”, – зазначала вона.

6 лютого Безугла заявила, що її виключили з партії “Слуга народу”.