Ми зі спільноти рідні військовослужбовців!

Звертаємося до вас з проханням публікації та поширення нашої петиції до Президента України щодо встановлення чітких та справедливих термінів служби ( відповідно до місця несення служби) https://petition.president.gov.ua/petition/224136

Чіткі та справедливі терміни служби важливі, як для діючих військових так і для майбутніх! Будь-яка людина, знаючи на скільки часу вона йде до війська, матиме певну мотивацію та розуміння , що далі! На даний час, на жаль, служба у війську – це білет в один кінець.

Ті, хто пішов 24 лютого 2022 року, залишили усе, та пішли захищати кожного! Уже третій рік вони без заміни та відпочинку, у них підірване фізичне та моральне здоровʼя, вони відірвані від своїх сімей!

Оскільки, Верховна рада не прийняли відповідну підставу для звільнення військовослужбовців після певного терміну служби у законопроекті 10449, натомість пообіцяли розробити новий законопроєкт! Проте, знову ж таки, не має ніяких строків , коли все ж таки буде розроблений та прийнятий новий законопроєкт! Тому ми, маємо добиватися справедливості для тих хто захистив та захищає нас!

Ми, як рідні та небайдужі, звертаємося до вас для поширення даної петиції!

Дякуємо та сподіваємося на розуміння!