Така ініціатива не сподобалась керівнику закладу, новопризначеному директору Сергію Ірзі та вчительці математики Світлані В’ячеславівні яка має навантаження 30 навчальних годин —найбільше в ліцеї. Ініціатива піддалося критиці. Зі слів Ірини Аркадіївни розпочалося постійне систематичне цькування з боку вчителя математики, яке виражалося у приниженні перед учнями, використанні ненормативної лексики в присутності дітей, недопущенні учнів і вчителя в комп’ютерний клас для проведення уроків інформатики, маніпуляції поведінкою батьків, написання безпідставних доповідних спільно із завучем ліцею Наталією Богдан, зведення наклепів та такому іншому.

Вчитель звернулася до адміністрації ліцею, проте їй було відмовлено в об’єктивному вирішенні конфлікту. Потім надіслала електронний лист директору 18.09.23року, але відповідь не отримала по даний час.

27 березня 2024 року вчитель І. Гаврилюк проходила атестацію на відповідність займаній посаді, як заступник директора.

Головою атестаційної комісії є директор ліцею Сергій Ірга, до складу комісії також входить вчителька Світлана П’яскорська і завуч Наталя Богдан. Тобто ті, на дії яких жалілась згадана вчителька. Зрозуміло, що роботу вчителя атестаційна комісія оцінила негативно. Відтак є підстави вважати, що проведення атестації в ліцеї проводилося з порушеннями. Підхід був необ’єктивним та упередженим. Щоб оскаржити результати атестації, подано апеляційну заяву до атестаційної комісії ІІ. Чи вдастся вчительці перемогти кругову корумповану поруку в Агрономічненській ОТГ і відстояти свої права? В наступних журналістських розслідуваннях.

Боріться —— поборете! Усі згадані посадові особи мають можливість також оприлюднити свою точку зору на порушену проблему.

Коли готувався матеріал, став відомим результат засідання цієї атестаційної комісії

Справедливість є і за неї варто боротися.

Галина Нагорняк,
журналіст