Вінницькі поліцейські затримали раніше судиму жінку, яка незаконно зберігала наркотичні речовини в особливо великих розмірах

Задокументували злочин працівники Вінницького районного управління поліції. У зловмисниці, яка мала непогашену судимість, вилучили декілька видів наркотичних речовин, електронні ваги та мобільні телефони. За вчинений злочин жінці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Під час несення служби в обласному центрі по вул. Пирогова під час дії комендантської години правоохоронці зупинили підозрілу жінку. При собі вона мала таблетки метадону, zip-пакети з кристалічною речовиною, схожою на PVP-сіль, згортки канабісу, електронні ваги та мобільні телефони.

У фігурантки вилучили понад 50 грамів психотропів, обіг яких заборонений законом. Відомо, що 40-річна вінничанка тричі притягувалася до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Жінка затримана та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Їй повідомлено про підозру. Речові докази направлені на експертизу. Поліцейські встановлюють джерело постачання та мету зберігання наркотичних речовин.

За матеріалами поліції Вінницької області