Друзі!

01-02 травня 2024 року ми здійснили  чергову волонтерську поїздку до наших воїнів. Волонтерський центр імені Олександри Бурбело при Вінницькому національному технічному університеті та Благодійна організація «Благодійний Фонд «Струна на арфі України» організували поїздку до бійців 70 батальйону 101 бригади.

Щиро вдячні Анатолію Кучеру, який збирав волонтерську допомогу. Дякуємо Вікторії Войтко, яка організувала і здійснила поїздку.

Доставлено і передано в батальйон волонтерську допомогу: автомобіль, маскувальні сітки, кікімори, окопні свічки, робочі рукавиці, продукти харчування, м’ясні консерви, супи, варення, консервацію, медичні засоби.

Величезна подяка Петру Боднару, який передав власний автомобіль ВАЗ 21013 бійцям на передову, профінансував його ремонт.

Вдячні щиро Світлані і Віктору Телішевським за постійну потужну допомогу нашим захисникам і передані продукти харчування та солодощі.

Дуже дякуємо волонтерам Комунального закладу «Вінницький ліцей №19», активістам громадської організації «Надійний тил», вчителю Віктору Могучу, вчителям і учням ліцею за передані маскувальні сітки, кікімори, окопні свічки, ліки.

Щиро вдячні Волонтерській організації «Ми разом» з ТРЦ S)mall і Катерині Марценюк за передані маскувальні сітки.

Щиро дякуємо директору Благодійної організації «Благодійний фонд «ДОБРО НАДІЇ» Сергію Шевчуку та колективу фонду за передані м’ясні консерви і супи.

Дякуємо Алісі Зарядовій  за передану консервацію. Дякуємо Вікторії Войтко за передані спреї від комарів і кліщів.

Вдячні щиро заступнику генерального директора ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «СЕНС ЛТД» Олені Шеванюк за передане пальне та Ларисі Марусан за передані кошти на пальне для нашої 57 волонтерської поїздки.

З нами їздила до захисників вівчарка Баді, яка підтримує наших воїнів і дуже радіє зустрічам зі своїми бойовими побратимами.

Слава Україні! Разом до Перемоги!

Володимир Бевз