Сідаєш їсти за стіл Паску, ковбасу і інші смаколики, подумай, чи ти зробив усе, щоб так само це зміг скуштувати кожен із наших захисників. Широкомасштабна війна, що триває зараз на нашій землі, тільки спонукає кожного зустрічати це свято із особливим трепетом, символізмом та надією. Ми усі прагнемо миру, чекаємо перемогу та молимося за наших захисників.

Саме тому Віктор Маланчук, Олег Храновський та Володимир Голуб вирішили об’єднати  зусилля та привітати наших захисників в найгарячіших точках бойових дій, на Донецькому напрямку, організували та доставили допомогу.

Долучилися депутати Олена Бідняк, Євген Трохименко, Василь Савченко, Юрій Соколюк.

Згадані волонтери дякують за м’ясну продукцію Івану Григоровичу Демчуку, Аллі Матвієнко, Зіновію Пітику, Олексію Клебанському, Олександру Гладибороді, Олександру Красиленку, Олександру Гонтаруку та Василю Ковалю.

– Хочеться відмітити наших Війтівських друзів – сімʼю Сергія та Ніни Клебанських, а також кафе «КОСЮЧКА» та «КАРАСІ», які постійно переробляють нашу сировину на смачні мʼясні вироби.», – ділиться  Віктор Маланчук, волонтер, який вже вкотре перед Великоднем доставив допомогу на передову фронту.

- Як завжди долучилися Євген Алексанич, Сергій Соловей, Юрій Рогальский, Валентин Корнелюк, Олесь Бунько, Олександр Сидорук, Влад Ганський, Сергій та Віталій Гудз (Ободівка), Юрій Коваль, Віталій Медвідь, Віталій Андрейцев, Віталій Возний, Леонід Вєтров, Сергій Березовський, Омар Авджи, Василь Малаховський, Валерій Кушнір,Вася «Формула», Турсунбой Мамажанов.

Долучилися до збору допомоги колектив, батьки та учні  Бершадського ліцею №1 ім.А.Матвієнка. Передали великодні набори, щоб захисники могли відчути дух Великодня та родинного свята!!!

Також висловлюємо щиру подяку колективу Флоринської школи.

Пальним, як завжди, допомогли Анатолій Пшик, Генадій Андрієць, Леонід Свистун та Микола Рибак.

Хочеться, щоб наші захисники  разом із тими, хто у відносному тилу відчули велич та значимість Великодніх свят, а також любов та віру усіх українців у сили ЗСУ, щоб вони знали, що за них моляться і чекають їх живими, здоровими та неушкодженими.

Разом переможемо! Все буде Україна! Слава ЗСУ!- наголошують бершадчани і запевняють, що вони зроблять усе, аби на залишити тих, хто тримає фронт, не залишилось без підтримки тилу, земляків, не байдужих людей!

Христос Воскрес, Воскресне Україна.