Проживання в комфортабельних номерах, харчування, безкоштовні скіпаси та користування спорядженням – усе це вам організує «Благодійний фонд Олександра Шевченка» – одного з засновників «Буковелю», якщо виграєте в нашому журналістському конкурсі.

Спільно з фондом ми ініціювали конкурс журналістських матеріалів «Поспішай творити добро» і хочемо привернути увагу до реальних справ, які реалізуються благодійними фондами та окремими меценатами в різних регіонах України. Важливо пам’ятати, що добрі справи – це значний внесок у долю країни і долю кожної людини. Недарма говорять, що є «закон карми» – добро повертається тому, хто тримає своє серце відкритим до чужої біди.

У конкурсі можуть брати участь журналісти всіх видів ЗМІ. Ми приймаємо матеріали в 3-х номінаціях: матеріал в друкованому ЗМІ; онлайн-публікація та радіоматеріал; відеоматеріал. У кожній з номінацій будуть визначені 1, 2 та 3 місця. І ось за 1 місце вас чекає путівка до «Буковелю» на 6 днів для 4 співробітників, за 2 місце – довгий вікенд – поїздка на 4 дні для 4 співробітників, а за 3 місце – вікенд для 2 осіб від редакції.

Не пропустіть цей шанс побувати на курорті, яким по-справжньому можуть пишатися всі українці. Розташований на п’яти горах, 68 кілометрів трас, сноупарк, катання на санках по гірці довжиною в три кілометри, 7 власних комфортабельних готельних комплексів, «Voda day&night club», готель «Radisson Blu Bukovel», що приємно здивує якістю обслуговування. Влітку – джип-тури регіоном, кінні прогулянки, скалодром, квадротури, екстрім-парки, відпочинок біля найбільшого штучного озера України з можливістю попрактивувати вейкбординг, каякінг, катамарани і дайвінг – це лише частинка того, що можна розповісти про «Буковель».

Зацікавилися? Тоді читайте умови конкурсу і вперед – за перемогою.

Зустрінемося у вересні на «Фестивалі журналістики», куди запросимо всіх переможців та активних учасників!

З усіма питаннями звертайтеся: 067-402-57-62, 067-538-92-95, 097-171-10-55, (044) 235-08-51. Е-mail: ujf.org@gmail.com

З повагою,
Голова Правління
Українського журналістського фонду
Людмила ОЛЬХОВСЬКА

 Конкурс журналістських матеріалів «Поспішай творити добро»

 «Благодійний фонд Олександра Шевченка» за підтримки Українського журналістського фонду оголошує конкурс журналістських матеріалів «Поспішай творити добро».

Сьогодні особливо важливо кожному знаходити час і душевне тепло для добрих справ, які змінюють суспільство. Люди стають відкритішими, щирішими і, зрештою, щасливішими. Адже доля завжди віддячує тим, хто не забуває про інших.

Конкурс покликаний привернути увагу суспільства до питання благодійності та значного внеску соціально-відповідального бізнесу в розвиток країни.

«Благодійний фонд Олександра Шевченка» заснований у 2014 році. Кількість усіх проектів, які реалізуються Фондом, важко перелічити. Це і соціальна реабілітація малозабезпечених, безробітних, інвалідів, дітей з ДЦП. Допомога переселенцям і учасникам бойових дій. «Благодійний фонд Олександра Шевченка» охопив десятки важливих напрямків роботи: спорт, культура, екологія, збереження історичної спадщини, взявся за реалізацію перспективних проектів, підтримку талановитої молоді.

Чому народний депутат і успішний бізнесмен так багато коштів і зусиль витрачає на допомогу іншим? У Олександра Шевченка на це свій погляд:

 «Вся діяльність людини поділяється на два напрямки: для себе і для інших. Роблячи щось для себе, людина заробляє в цьому житті. А працюючи для інших, заробляє у Царстві Небеснім. Тим, що я роблю для себе, в Бога я нічого не заробляю, адже все, що я маю, це результат милості Божої. Підсвідома мета кожної людини – потрапити в рай. А для цього потрібно працювати для інших….»

Мета конкурсу – привернути увагу до реальних справ, які реалізуються благодійними фондами та окремими меценатами в різних регіонах України і показати їхню значущість, важливість і високу місію як для країни в цілому, так і для окремої людини.

Завдання конкурсу – підтримка й заохоченні тих журналістів та мас-медіа, хто професійно висвітлює актуальні питання благодійної діяльності в Україні.

Тривалість конкурсу – з 1 квітня до 1 вересня 2018 року.

До участі у конкурсі запрошуються журналісти всіх видів ЗМІ. Приймаються матеріали в таких номінаціях:

* матеріал в друкованому ЗМІ;
* онлайн-публікація та радіоматеріал;
* відеоматеріал.
На конкурс можна надсилати опубліковані/подані в ефір протягом зазначеного часу матеріали.

Формат подачі:

1) для матеріалів, розміщених у друкованих виданнях – текст у форматі Microsoft Word, скан-копія публікації у виданні та оригінал газети.
2) для матеріалів, розміщених у інтернет-виданнях – посилання на інтернет-сторінку.
3) для матеріалів, розміщених в електронних ЗМІ (радіо, телебачення) – посилання на передачу/сюжет, розміщену на інтернет-сторінці медіа, каналі YouTube, Vimeo або файлообміннику.

Кількість матеріалів від учасників – необмежена.

Вимоги до матеріалів:

  • Тема має бути чітко і зрозуміло розкрита в матеріалі, що відповідатиме запитам конкурсу;
  • Автори мають дотримуватися всіх журналістських стандартів: достовірність, збалансованість, відокремленість фактів від думок та оцінок автора, точність і повнота інформації;
  • В матеріалі можливо використовувати приклади благодійної діяльності Фонду Олександра Шевченка в різних регіонах;
  • Матеріал повинен розміщатися в рубриці «Поспішай творити добро»;
  • В кінці статті після вихідних даних статті (автора), вказати:

«Конкурс журналістських матеріалів «Поспішай творити добро» ініційований «Благодійним фондом Олександра Шевченка» та Українським журналістським фондом».

Оцінювання робіт проводитиме журі, сформоване з організаторів конкурсу, експертів та журналістів.

Переможців конкурсу буде оголошено на «Фестивалі журналістики», який започатковується організаторами конкурсу і відбудеться в Буковелі (вересень 2018 р).

На Фестиваль будуть запрошені переможці та активні учасники конкурсу українських ЗМІ.

У кожній із трьох номінацій буде визначено переможців – 1, 2 та 3 місця.

Винагороди конкурсу (у кожній із номінацій):

1 місце – путівка у Буковель на 6 діб для 4 представників редакції.

2 місце – довгий weekend (4 доби) для 4 представників редакції.

3 місце – weekend (2 доби) у Буковелі для 2 журналістів.

(Путівки включають проживання в номерах, харчування, безкоштовні скіпаси та користування спорядженням).

Конкурсом також передбачено відзначення авторів низки робіт заохочувальними відзнаками.

З усіма питаннями звертайтеся: 067-402-57-62, 067-538-92-95, 097-171-10-55, (044) 235-08-51. Е-mail: ujf.org@gmail.com

Матеріали надсилати на адресу: м. Київ, 01001, вул. Хрещатик, 27-А, оф. 34. “Український журналістський фонд”.