Замість того, щоб запропонувати правоохоронцям нарешті взяти його за с..ку.

Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія запропонував народним депутатам взяти на поруки “слугу” Андрія Клочка, підозрюваного в незаконному збагаченні.

Про це повідомили інсайдери серед народних депутатів із фракції “Слуга народу”

За їхніми словами, Арахамія у робочому чаті запропонував депутатам взяти підозрюваного Клочка на поруки. Відповідну заяву він завантажив у систему електронного документообігу (СЕДО).

Депутати гарантують, що Клочко не уникатиме слідства і нікуди не втече.

Наразі звернення підписали 15 депутатів. У “Слузі народу” прогнозують, що загалом буде близько 40 підписів.

Мережу вже збурила ця інформація. Народ гнівно постить, що скоро слуги народу дограються в ці корупційні хороводи, що їх просто на вилах винесуть із сесійної зали.

Народ, який має пряму владу у цій країні вже дуже скоро мобілізує всю цю ненажерливу сарану до війська. Нехай самі захищають свої "мєждусобойчики" з розкрадання бюджету під час війни, - пишуть українці.

Як ми уже повідомляли, Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура 2 травня повідомили про підозру в незаконному збагаченні народному депутату від "Слуги народу" Андрію Клочку.

За версією слідства у 2020-2021 роках він набув у власність активи загальною вартістю 25 млн грн, хоча офіційний дохід та заощадження його та дружини за цей період становили не більше 14 млн грн.

А тепер, за версією Арахамії він став "білим та пухнастим".