Міністерство оборони України оприлюднило відеоролик про український військових, який є майже точною копією ролика з США.

За даними видання “Детектор Медіа”, його знімала компанія дружини Кирила Тимошенка, колишнього заступника глави ОП та чинного радника міністра оборони.

Назва компанії Альони Тимошенко – Good Media. Сам Тимошенко займається інформаційною політикою та комунікаціями у Міноборони.

Хронометраж роликів теж практично однаковий – співпадає навіть хронологія.

Натомість радник міністра оборони, ексзаступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко заперечив, що ролик Міноборони про українських військових, скопійований з американського відео, знімала компанія його дружини “Goodmedia”. Тим паче не отримувала держкошти за нього.

Тимошенко також вимагає вибачень у журналістів, які поширили інформацію про цей ролик.

Попри заперечення того, що компанія його дружини знімала оприлюднене Міноборони відео, Тимошенко стверджує, що він не знімався за державні кошти і не проблема, що воно скопійоване з американського ролика.

“Так, цей ролик є повторенням американського відео і ніхто це не приховував і не збирався. Адже хід у відео, слоган “Ми нація” і все інше – це саме те, що нам зараз необхідно – обʼєднання країни”, – стверджує радник міністра оборони.