Популярна українська блогерка-мільйонерка Юлія Верба повідомила, скільки коштів на місяць заробляє завдяки своєму фотоблогу, який вона веде в комерційних цілях вже сім років.

“На місяць я заробляю по-різному. Можемо порахувати грубо. Якщо дві реклами на день – це на місяць я заробляю 45 тисяч доларів”, – розсекретила блогерка в інтерв’ю Василю Тимошенку.

Кошти Юлія намагається у щось вкладати. Зокрема, вона має вже три квартири, загальна сума яких становить 370 тисяч доларів, а також два автомобілі.

“У мене є три трикімнатні квартири з ремонтом, дві машини. Вартість квартир різна: одна – 70 тисяч, друга – 80 тисяч, третя – 220 тисяч доларів, вона в елітному районі. Капітал – 370 тисяч доларів. Але я не можу взяти ці гроші, ними користуватися, вони вкладені в нерухомість. Вартість машин: 200 тисяч – одна, а друга – 50-45 тисяч доларів”, – поділилася знаменитість.

Також Юлія Верба вкладає кошти в криптовалюту. Однак великі суми вона там не тримає. Зазвичай, 20 тисяч доларів, аби за кордоном не залишитися без коштів.

“Також я витрачаю гроші на ювелірку. Я придбала собі колечко Bvlgari, годинник Rolex. Це найдорожче, що в мене є. Ще сумка Hermes. Це виходить на 65 тисяч доларів. Це все за сім років безперервної праці”, – розповіла зірка Мережі.

Як відомо, наразі Юлія Верба (Вербинець) чекає на народження первістка. Нещодавно знаменитість показала, як повідомила нареченому про вагітність.