Брати Кирилюки, уродженці села Мар`янівка Гайсинського району, проблем із законом не мали. Кожен з чотирьох мав репутацію взірцевого громадянина та сім’янина. Один з братів, Федір, під час АТО у 2014-2017 рр.. навіть воював на Сході України в одному з добровольчих батальйонів. Але у 2020 р. брати створили банду і зухвало грабували на Вінниччині банкомати, підриваючи їх вибухівкою і розстрілюючи з автоматів. Діяли чітко, кожен виконував свою функцію, використовували камуфляж і маски-балаклави, автомати Калашнікова, бойові гранати, саморобні вибухові пристрої, переміщалися на джипах BMW, Kіа.

У жовтні 2020 р. братів затримали спецпризначенці КОРДу під час проведення спецоперації  на території Іллінецького та Гайсинського районів Вінниччини та Київської області. Під час обшуку у них знайшли гроші, зброю і вибухівку. 13 червня 2024 р. відділ комунікації поліції Вінниччини та прес-служба Вінницької обласної прокуратури синхронно повідомили про винесений судом обвинувальний вирок трьом з братів, організатору і двом співучасникам підривів. Вирок був винесений Гайсинським районним судом 5 червня 2024 р., наразі він не набрав законної сили.

Брати Кирилюки намагалися діяти за чітким планом: вибрати банкомат у тихому місці, підірвати його, за лічені секунди зібрати готівку і втекти. Брати жили жили в Іллінецькому та Гайсинському районах. Хтось працював на будівництві, один – інколи їздив до Польщі, інші займалися домашнім господарством. А вночі висувались «на діло».

Першого разу в липні 2020 р. Кирилюки поклали око на банкомат в приміщенні магазину у селі Дашів Іллінецького району. Вони здійснили по ньому близько 150 пострілів з автоматів, а потім, застосувавши вибухівку, отримали доступ до касет з грошима та викрали близько 1 млн. грн.

Після того вони встигли вчинити ще три аналогічні «нальоти». В одному підірваному банкоматі вони ще заволоділи грошовими коштами, а в двох інших – встигли лише підірвати, а далі спрацювала сигналізація і довелося тікати. Під розбійну «молотарку» потрапили банкомати «Укрсиббанку» та «Приватбанку»

Гайсинським районним судом за вчинення у складі організованої групи крадіжок коштів з банкоматів шляхом їх підриву (ч. 5 ст. 185, ч. 2 ст. 15, ч. 5 ст. 185, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 263 КК України) організатора злочинного угруповання Федора Кирилюка засуджено до позбавлення волі у виді 7 років і 2 місяців з конфіскацією майна, а його спільників та братів Івана і Михайла – до позбавлення волі у виді 3 років і 10 місяців з конфіскацією майна.