Заслужена артистка України, популярна співачка-патріотка Олена Білоконь 15 червня виступала на Європейській площі у рідній Вінниці. Олена не тільки виконувала гарні українські пісні, але й проводила збір коштів на спеціальне обладнання для бійців аеророзвідки 93 ОМБР “Холодний яр”.

– Хочеться, щоб ви завжди знали та пам’ятали, що хтось ціною власного життя дарує нам мир, що ми маємо жити за себе і за тих, хто відійшов у Вічність. Ми маємо бути підтримкою для їхніх дітей, для їхніх похилих батьків. Ми маємо об’єднуватись у своїй роботі і в українські пісні, Твоє серце з Україною, то підтримай наших захисників своїм донатом!- звернулась пані Олена до слухачів, яких в той день чимало зібралось на Європейській площі.Наступного дня вона виступала у Іванові, де заявил, що готова давати концерти у ТГ Вінниччини, запрошуйте!

Після патріотичного концерта вінничани мали змогу подивитись сучасний український фільм 2024 року «Будинок «Слово» Безкінечний роман» у сусідньому кінотеатрі «Родина».Фільм розповідає про наших митців – Хвильового, Семенка, Куліша, Курбаса, Тичину… Вони б уже давно показали світові Україну як сучасну, стильну та цікаву країну. Але тих, хто не підкорився [радянському режиму, розстріляли….Тоталітарна машина ламає, тисне, залякує… Важливо, що фільм вийшов саме зараз, під час боротьби проти цієї ж тиранії.

Ірина ЗОНОВА