Захід вразив усіх надзвичайним масштабом та високим рівнем підготовки – свої колекції презентували 14 українських дизайнерів та світових брендів дитячого одягу. На подіум вийшли 83 маленьких моделі, відвідало шоу близько 300 гостей.

– За день до події на основній локації з нуля була побудована масштабна конструкція із головним подіумом довжиною 15 метрів ! Додавало свого шарму неймовірне оздоблення приміщення, оригінальний декор та чорно-біла гама, – розповіла команда організаторів шоу – дитяча модельна школа Princess. – Свої колекції презентували дизайнери з Києва, Харкова, Львова, Кривого Рогу, Вінниці, Кропивницького, а також всесвітньовідомі бренди. Кожен вихід дітей на подіум був унікальним, адже над цим працювали хореографи показу.

Крім того, під час заходу проводились розіграші подарунків від партнерів свята. Головним призом стала подорож до Будапешта. Завершилось свято моди та краси теж по-особливому – яскравим шоу від моделей дорослої агенції «Qmodels» в одязі з нової колекції дизайнера Олександра Очеретного.

Організатори вже готуються до нового показу, що відбудеться восени, на якому будуть раді бачити гостей з інших міст України!