Пояснює Центр стратегічних комунікацій

У відповідь на російсько-північнокорейську угоду про всеосяжне стратегічне партнерство уряд Республіки Корея оголосив про намір переглянути свою позицію щодо ненадання летальної зброї Україні.

▶️ Реакція офіційного Сеула на альянс москви і Пхеньяна ефективніша, ніж сотні нот протесту і висловлювань занепокоєння. Саме так демократичний світ має діяти у відповідь на зростання загрози з боку агресивних тоталітарних режимів.

▶️ Запевнення путіна, що договір з Кім Чен Ином має винятково оборонний характер, не варті довіри. Пакт Молотова-Ріббентропа 1939 року також офіційно називався «договором про ненапад».

▶️ КНДР постачає росії боєприпаси без жодних обмежень. Так само і рф готова інвестувати у воєнну машину північнокорейського режиму.

▶️ росія неодмінно програє, якщо демократичний світ збереже єдність та мобілізує свої ресурси для відсічі агресії. Глобальний Саміт миру став важливим консолідуючим компонентом міжнародної спільноти.

▶️ кремль вдається до ядерного шантажу, аби стримати партнерів України від рішучих дій. Таким чином, він прагне розправитися зі своїми ворогами поодинці.