22 червня Дарину, яку напередодні шукали в Кривому Розі, знайшли мертвою на дачі, де вона часто відпочивала з батьками. Імовірно, 10-річну доньку вбила власна матір.

Нагадаємо, що 20 червня матір повідомила до поліції про зникнення Дарини. У пошуках брали участь десятки правоохоронців, волонтерів, кінологи з собаками. Під час одного з допитів матір зізналася у вбивстві доньки та пройшла поліграф.

Вірогідно дівчинку вбили у квартирі в Саксаганському районі. Тіло, замотане у простирадло, закопали на дачі. Загалом у родини троє дітей. Дарина була середньою, мала старшу сестру і молодшого брата. Певно, у дівчини були проблемні стосунки з мамою. Відомо, що у квітні дівчинка намагалася накласти на себе руки, наковтавшись пігулок, потрапила до лікарні.

На початку червня дівчинку виписали з ПНД. До її “зникнення” лишалося близько двох тижнів. Джерела розповіли, що смерть доньки настала за тиждень до того, як матір повідомила до поліції про її зникнення. Про це жінка зізналася лише після проходження поліграфа. За її словами, під час нападу агресії вона штовхнула доньку, та впала і вдарилася скронею. Фатальна сварка сталась вдома. Напередодні матір відправила інших двох дітей до бабусі та дідуся в Сумську область. Дівчинка образилась, що її у цю поїздку не взяли.

Аби приховати злочин, жінка поклала тіло дитини у валізу, вивезла на дачу у Довгинцівський район, спустила до підвалу та забетонувала. В історії її браузера знайшли запити у Гугл: “як приховати трупний запах”. Через деякий час жінка наважилась заявити про зникнення доньки до поліції. Під час одного з допитів вона зізналась та вказала місце де сховала тіло.