Нова Пошта- найшвидша пошта світу. За день з будь-якого куточка  країни  в будь-яке місто, чи село. Працює за лічені кілометри від лінії фронту. І як працює.

Укрзалізниця – один із символів змін на краще. Рятували людей на початку війни, коли в вагоні вивозили по 150-200 пасажирів замість 40. Завжди за розкладом. В Європі такі чіткі графіки клієнтам і не снилися.

Моно банк (а тепер і майже всі  найбільші банки країни)- будь-які операції за 20 секунд. Банкінг і сервіс, на який американці дивляться, як на політ в космос.

Дія. За кордоном досі не вірять що таке можливо. Що всі доки в такому додатку. Що це безпечно і фізичний паспорт взагалі не потрібен. Хто колись стояв в черзі  з купою паперів в Німеччині розуміють що Дія – це просто неосяжна висота для найкращих країн Європи.

Українські салони краси. Дівчата, хто за кордоном, ну напишіть чесно, чи знайшли ви там хоч один салон за рівнем нормального Київського, чи Харківського, Вінницького чи Хмельницького?

Теж саме і про майстринь по волоссю, шкірі, обличчю, манікюру. Колористи і дерматологи.  Всі кращі там в них, то точно з України.

Українські ресторани. Меню, зручний додаток для оплати. Всі кухні світу.  Найвищий сервіс, про який більшість Європейських ресторанів можуть тільки мріяти.

Ремонт авто. Хто колись  стикався з подібним в Європі знають, що там обіди по три години на день і на свята нічого ти не зробиш. Моя дружина чекала в Парижі на деталь від Мерседесу 2 тижні. В воюючий країні деталь з Німеччини дістати швидше. Та ще й дрон від діаспори для ЗСУ вишлють.

Чи ще треба комусь пояснювати що Український Макдональдс реально смачніший за американський. Справа не в любові до свого, а в банальній якості і підході до роботи.

Лікарі. Так, потрібна реформа, але ж є якість медицини і прийняття рішень. Надскладні операції і провідні фахівці.

Стоматологія, ювелірна, рітейл і тд і тд.

І я так можу перераховувати вічно. Малий і середній бізнес в Україні – потужні, фантастичні.

Тому цінуймо що маємо, і робімо  ще краще.

Разом до Перемоги!

Юрій Басюк

Від редакції: то хіба ще хтось сумнівається, що Україна це Європа?